avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, În cazul în care o persoană, care în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, În cazul în care o persoană, care în trecut a ...

Bună ziua,

În cazul în care o persoană, care în trecut a lucrat în armată 12 ani, apoi a demisionat și a emigrat, lucrând în afara țării încă 23 de ani,poate acumula anii de pensie din cele 2 locuri,pt a ieși la pensie la 60 de ani?

Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pentru pensie in romania mediterana mediterana Va salut cu respect, de ceva vreme ma gandesc sa ne intoarcem in tara. Ma aflu de 23 de ani in Israel si am 50 de ani. In Romania am lucrat doar 6 ani, am ... (vezi toată discuția)
Pensie? 1uly 1uly Sunt nascut in martie 1963.Am lucrat 12 ani si 6 luni ca si cadru militar,fiind incadrat in toti acesti ani la grupa I de munca.In 1997 am demisionat fiind ... (vezi toată discuția)
Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)