avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie?

Sunt nascut in martie 1963.Am lucrat 12 ani si 6 luni ca si cadru militar,fiind incadrat in toti acesti ani la grupa I de munca.In 1997 am demisionat fiind trecut in rezerva.Dupa 5 ani in care am lucrat in strainatate am revenit in tara si m-am angajat la o firma.Perioada in care am fost angajat de atunci este de 12 ani.Ce doresc sa va intreb:In ce conditii voi iesi eu la pensie?Se va cumula vechimea din armata cu cea din civil?Mi se va lua in considerare grupa I de munca din armata?Si cand voi avea dreptul sa ma pensionez?Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am rugamintea daca ma puteti ajuta cu niste informatii ... SPAlexandra SPAlexandra Buna ziua, am rugamintea daca ma puteti ajuta cu niste informatii privind pensionarea parintiilor mei. Aceste sunt nascuti in 12.12.q963 si 11.01.1965, au ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie - cadru militar komoddo komoddo Buna seara. Legat de pensionarea militarilor , voi pune in discutie situatia mea. sunt nascut in septembrie 1963. Pe data de 10 martie 1982 am fost incadrat cu ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare MIRCEA AVASILOAIE MIRCEA AVASILOAIE Buna ziua ,am 55 de ani ,am lucrat 23 de ani,la grupa 1,dar sunt si subofiter in rezerva ,as intreba nu pot benificia de pensie daca nu am fost activ decit in ... (vezi toată discuția)