avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Neînțelegeri cu asociatul
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Neînțelegeri cu asociatul

Buna ziua!
Din pacate avem neintelegeri in firma. Este pentru prima data in viata cand nu ne intelegem cu un asociat, in sensul ca unii cu munca si unii doar pentru bani. Din acest motiv am vrut sa ne despartim, doar ca asociatul evita, amana, nu vrea. Eu sunt administrator, eu am coordonat toata afacerea ca aceasta sa aiba succes, celalalt nu a facut nimic. Va rog sa imi spuneti care ar fi procedura legala mai departe? ce se inatmpla cu bunurile firmei (care sunt cateva)? la ce valoare vor fi evaluate, val de amortizare sau pretul pietei?

Va multumesc pentru evantualele sugestii!
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2022
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Vanzare mijloc fix sub valoarea contabila ioanaep ioanaep buna ziua. administratorul doreste vanzarea unui mijloc fix aflat in amortizare la valoarea de 65.000 net, iar ramas de amortizat avem valoarea de 159.000 ... (vezi toată discuția)
Aport in natura Evelyn3 Evelyn3 Am o problema, va rog sa ajutati cu partea legislativa. Administratorul unei firme a depus bani pentru desfasurarea activitatii. Firma nu este in situatia ... (vezi toată discuția)
Amortizare autovehicul firma ContSters265634 ContSters265634 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti in cat timp se amortizeaza un autoturism (pt transportul la-de la serviciu dat in folosinta unui angajat) in contabilitatea ... (vezi toată discuția)