avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Fratele meu a lucrat in perioada 1976-1978 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Fratele meu a lucrat in perioada 1976-1978 la TINS ...

Buna ziua,
Fratele meu a lucrat in perioada 1976-1978 la TINS Bucuresti Grup Santier ''Transilvania Santier IGHIS Medias'', iar intre 1978-1980 la TIMS fost SUT IASI, sectia mecanizare. Nu gasesc firmele la care sa ma adresez, ma indoiesc ca ar mai exista acum in 2022, cred ca sunt desfiintate. Arhivele de la Iasi nu ma ajuta fiindca s-au mutat la Bucuresti.

De unde poate lua adeverinta pentru grupele de munca?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina ... Ana-Maria1515 Ana-Maria1515 Buna seara! Vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina lumina in cazul tatalui meu. El a lucrat intre 1987 si 1992 la \"Statiunea pentru mecanizarea ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca liana16 liana16 am o mare dilema. o cunostinta a lucrat ca sofer pe o autobasculanta la fosta intreprindere de transport auto bucuresti in perioada 1976 - 1980. acesta ar dori ... (vezi toată discuția)