avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupa a II-a de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupa a II-a de munca

am o mare dilema. o cunostinta a lucrat ca sofer pe o autobasculanta la fosta intreprindere de transport auto bucuresti in perioada 1976 - 1980. acesta ar dori adeverinta de grupa a ii-a de munca, numai ca nu stie unde s-a mutat arhiva, cum se numeste societatea care a preluat arhiva si nici baza legala nu o stie. ar dori sa se adreseze instantei pentru recunoasterea grupei a ii-a de munca dar, dupa cum am mai spus, nu stie baza legala. cum sa procedeze? s-ar putea incadra in grupa a ii-a de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:15, 18 Aprilie 2012
Fiind vorba despre o institutie de stat, trebuie sa se adreseze Arhivelor Nationale.

O parte din I.T.A.- Bucuresti s-a transferat la S.C. Autotrans Calatori Filaret S.A, cu sediul in Bucuresti, strada Cutitul de Argint nr. 2 B, sector 4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, fratele meu a lucrat in perioada 1976-1978 la tins ... orhideea20 orhideea20 Buna ziua, Fratele meu a lucrat in perioada 1976-1978 la TINS Bucuresti Grup Santier \'\'Transilvania Santier IGHIS Medias\'\', iar intre 1978-1980 la TIMS ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”s.c. ... BEIA CONSTANTIN BEIA CONSTANTIN Buna ziua! As dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”S.C. GSMC VULCAN SA CRAIOVA „/ ” VULCAN BUCURESTI„ sau cum se numeste ,cum pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)