avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila pentru un SRL cu cod CAEN 6622
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila pentru un SRL cu cod CAEN 6622

Bună ziua. O monografie contabila pentru un SRL cu cod CAEN 6622 Activitati ale agentilor și broker-ilor de asigurări va rog sa mă ajutați. Ce situații financiare se vor intocmi si ce obligații declarative lunar/trimestrial/anual exista pentru aceste societăți? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nicoletamates2 , utilizator 16:37, 29 Noiembrie 2022
Buna ziua, oare ati gasit raspuns la intrebarea pusa? Ma intereseaza si pe mine ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent asigurari animis animis Buna ziua, Exista vreo posibilitate sa imi fac un srl ca agent de asigurari si sa lucrez cu un broker. Eu doresc sa fiu broker ci doar sa imi fac un srl sau ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila asigurari cami6891 cami6891 Buna ziua, Am un SRL care are ca obiect de activitate cod CAEN 6622 si are un contract de comision semnat cu un broker de asigurare. In numele brokerului un ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6622 PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua! O societate are cod caen principal 6619 Activitati auxiliare intermedierilor financiare...., doreste sa adauge si sa autorizeze un cod caen secundar ... (vezi toată discuția)