avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordarea sporului de stabilitate in 2010 conf ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordarea sporului de stabilitate in 2010 conf L330/2009

Buna ziua , am cateva nelamuriri cu acordarea/neacordarea acestui spor de stabilitate , pers. contractual din institutiile publice de cultura. Va rog sa-mi transmite-ti pct dvs de vedere cu referire la :
I. Conform L 330/2009 personalul CNM Astra Sibiu este salarizat conform Anexei II/4.1, care cuprinde atat functii de specialitate (muzeograf, restaurator, redactor etc) cat si functii din compartimentul financiar-contabilitate, ad-tiv, juridic etc., cuprinse si in Anexele II/13 si II/14.

Intrebarea nr 1: Conform carei anexe din Legea 330/2009 se salarizeaza personalul din compartimentele comune pe economie (financiar-contabilitate, ad-tiv, juridic, personal etc)?

II. Pana la data de 31.12.2009 personalul cu o vechime neîntreruptă de 10 ani în muzee sau colecţii publice de drept public au beneficiat de un spor de stabilitate de 10% din salariul de bază, prevazut de art 25 (5) din Legea 311/2003 (abrogat prin L330/2009 de la 01.01.2010)
Avand in vedere notele diferite al anexelor II/4.1, II/13 si II/14 cu privire la acordarea sporul de stabilitate (desi aceste anexe fac referire la personalul din cadrul aceleiasi institutii) va rugam sa ne precizati

Intrebarea nr 2: Sporul de stabilitate, se ia in calcul la stabilirea salariului de baza pentru personalul din compartimentele comune pe economie (financiar-contabilitate, ad-tiv, juridic, personal etc) incepand cu 01.01.2010, ptr cei care au beneficiat de acest spor pana la 31.12.2009, sau se diminueaza salariul de baza cu cuantumul acestui spor de la 01.01.2010?

Intrebarea nr 3: Personalul de specialitate cuprins in Anexa II/4.1 care indeplineste o vechime neîntreruptă de 10 ani în muzee, dupa data de 01.01.2010, beneficiaza de acordarea sporului de stabilitate, prevazut in nota de la anexa respectiva?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Sporuri legale mariuta2 mariuta2 care sunt sporurile cu temei legal de care pot beneficia functionari publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarie de comuna? ( conform ... (vezi toată discuția)
Reincadrare consilier juridic ab o5czo ab o5czo Buna ziua, Am probleme privind reincadrarea consilierului juridic din ISJ, deoarece contesta decizia de reincadrare. Incerc sa ma lamuresc si de aceea ... (vezi toată discuția)
Spor conditii vatamatoare Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti cum se procedeaza in cazul sporului pt cond vat? Care este procedura actuala cf. Legii 330/2009? Este diferita din pct. meu de vedere pt ... (vezi toată discuția)