avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eu și cele trei surori ale mele am donat prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eu și cele trei surori ale mele am donat prin notariat 3 terenuri ...

Eu și cele trei surori ale mele am donat prin notariat 3 terenuri proprietate privată obținute prin dezbatere moștenire de la părinți noștri (2 terenuri extravilane și un teren intravilan) unui nepot din partea unei surori.As dori sa știu dacă ceilalti nepoții (copii ai mei sau ai surorilor mele) pot ataca actul de donație făcut de noi cei patru frați in tribunal sau ori care alta cale legală.Va mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Mostenire teren in spatele casei florinmihai68_42 florinmihai68_42 Buna ziua .Exista un titlu de proprietate in care apar doua surori.Exista mai multe terenuri astfel:curte si casa intravilan 600 mp,gradina intravilan ... (vezi toată discuția)
Patru surori, una dintre ele fara copii si cu sotul decedat, cine ... geta2005 geta2005 Patru surori una dintre ele fara copii si cu sotul decedat, cine o mosteneste si ce trebuie facut daca doreste sa lase tot unui nepot( băiatul unei surori)? (vezi toată discuția)
Succesiune ana antonia ana antonia Bună ziua, Am rugămintea sa mă ajutați cu câteva lămuriri privind succesiunea după bunicul meu. Are un teren agricol extravilan și o casa cu teren și ... (vezi toată discuția)