avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime de 4 ani ca si militar angajat pe baza de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime de 4 ani ca si militar angajat pe baza de contact. Am ...

Vechime de 4 ani ca si militar angajat pe baza de contact. Am fost angajat in perioada 17/12/1990 - 31/12/1994,(4 ani si restul zile sa folosesc o expresie cazona) ca militar angajat pe baza de contract (MAC) asa cum era in acel moment legislatia. Acum lucrez intr-un domeniu unde varsta de pensionare este de 60 ani. Se poate lua in considerare acei 4 ani lucrati in conditii grele de munca in armata ca sa ma pot pensiona la varsta de 59 sau 58 de ani. Cand am plecat din armata ni se spunea ca o sa fie luati in considerare 3 luni sau 6 luni la an pentru conditii deosebite de munca. Mai este valabil asa ceva ? Multumesc anticipat de raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Solicitare referitor drept de pensie militara pentru sgv conform legii 263/2010 romica66 romica66 Buna ziua, Ma numesc Nicolae Romulus Filip, am fost angajat ca militar pe baza de contract/sgv si am fost trecut in rezerva pe data de 4 aprilie 2009, la ... (vezi toată discuția)
Pensie - domeniul metalurgic SorinV1989 SorinV1989 Buna seara! Am o ruda (nascuta in aprilie 1961) care a lucrat timp de 31 de ani in domeniul metalurgic (din martie 1980 pana in aprilie 2013, excluzand cei 2 ... (vezi toată discuția)