avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cesiune drepturi de imagine cu valoare zero
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cesiune drepturi de imagine cu valoare zero

Exista undeva in lege mentiunea ca un contract pe drepturi de autor (cesiune drepturi de imagine) NU poate fi incheiat pe valoare 0?

Context: urmeaza sa inchei cu o persoana fizica un contract de cesiune de drepturi de imagine si as vrea sa stiu daca este posibila incheierea lui pe valoare 0. Persoana in cauza va fi platita pe SRL-ul ei de catre o alta firma decat a mea, cu mine trebuie sa incheie doar cesiunea drepturilor, de aceea as vrea sa stiu daca se poate incheia pe 0 sau e obligatoriu ca cesiunea sa se faca contra-cost.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Website; copyright ady_san ady_san Am 2 nelamuriri si multumesc anticipat celor care imi vor raspunde: - O pers. fizica imi construieste un website de pe urma caruia voi avea un castig (prin ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare strainatate LucaSLA LucaSLA Buna ziua! Intrebarea mea este legata de contractul de colaborare , in viitorul apropiat urmeaza sa inchei un contract de colaborare cu o firma din strainatate ... (vezi toată discuția)
Caen firma si cesiunea drepturilor de autor AlinaCL AlinaCL Buna ziua! Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video (ce ... (vezi toată discuția)