avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Pot demisiona înainte de expirarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Pot demisiona înainte de expirarea termenului al ...

Bună ziua,

Pot demisiona înainte de expirarea termenului al concediului medical?
Doresc să mă angajez in alta parte și vreau să știu dacă există acesta posibilitate.
Daca da, mi se va calcula la salariu până în ziua demisie sau nu se va calcula deloc?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 18 Aprilie 2022
Puteti demisiona înainte de expirarea duratei concediului medical .... salariul se va calcula si plati pana la data incetarii c.i.m.
Mulțumesc mult!
Citisem undeva că trebuie modificat concediul medical de către medicul ce l a eliberat.
Cornel Vasile a scris:

Puteti demisiona înainte de expirarea duratei concediului medical .... salariul se va calcula si plati pana la data incetarii c.i.m.

Intr-adevar, trebuie modificata data de incetare a concedului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi obligat un angajat să își dea demisia înainte de expirarea contractului? crysthynna crysthynna Bună ziua! As dori un răspuns pentru următoarea situaţie : o persoană care este in șomaj, îl suspenda si se angajează la un supermarket cu contract ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in demisionare UNHleaSHD UNHleaSHD Buna ziua! Doresc sa demisionez de la firma actuala fara preaviz si as dori sa-mi cunosc oportunitatile. Mentionez ca nu am idee ce inseamna o demisie ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat demisie acuta acuta Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare: Am un salariat ca are concediu medical pana in data de 30.092012. Astazi 20.09.2012 s-a prezentat cu o cerere ... (vezi toată discuția)