avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am vândut un apartament și de 3 luni ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am vândut un apartament și de 3 luni deja noi proprietari ...

Bună ziua! Am vândut un apartament și de 3 luni deja noi proprietari nu și-au schimbat utilitățile pe numele lor... Au plătit odată și ne au trimis chitanta dar le am spus sa îl schimbe oricum pe numele lor și acum dacă noi reziliem trebuie sa plătim pentru reziliere... Este vreun mod legal de ai obliga sa plătească ținând cont de contract de când sunt proprietari și dacă reziliem sa ne plătească suma de reziliere. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Coface si enel, in pragul disperarii.... mariabc mariabc Buna ziua, Am o situatie cu cei de la Coface, respectiv Enel: la un moment dat am locuit cu chirie intr-un complex nou, apartamentul fiind proprietate a ... (vezi toată discuția)
Chitanta fiscala pentru sediu social in apartament. goghe goghe Buna ziua,sunt proprietarul apartamentului in care societatea comerciala al carui unic actionar este sotia mea isi are sediul social..Am incheiat in acest sens ... (vezi toată discuția)
Contract electrica Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua As dori sa aflu si eu parerea Dvs. in legatura cu urmatorul aspect: SM a incheiat un contract cu electrica in anul 2002. SM a decedat in 2005. ... (vezi toată discuția)