avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... buna ziua.am urmat o scoala postliceala de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

buna ziua.am urmat o scoala postliceala de psihopedagogie speciala ...

buna ziua.am urmat o scoala postliceala de psihopedagogie speciala si am lucrat 8 ani in invatamantul special cu definitivat pe specializarea educator. am facut o intrerupere de 15 ani in invatamant, acum am revenit in invatamantul primar . anul acesta am dat examen pe post de suplinitor necalificat , obtinand un post de educatoare . intrebarea mea ar fi urmatoarea: este valabil definitivatul sau trebuie sa dau iar definitivat in invatamantul primar ? cu aceste studii( scoala postliceala , unde am urmat modulul psihopedagogic 2 ani) as putea da titularizarea in invatamantul primar , ca educatoare? multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru ... mariana1964 mariana1964 Buna ziua. Am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru modulul psihopedagogic efectuat, am pe fisa matricola trecute doar materiile Psihologia si ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
Incadrare calificat si necalificat bodo4u bodo4u Am terminat o facultate de teologie de 4 ani fara modulul psihopedagogic (deoarece nu mi s-a dat voie de catre facultate, cei de la pastorala nu au voie sa ... (vezi toată discuția)