avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere microintreprindere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere microintreprindere

doresc sa inchid microintreprinderea incepand cu 1 ianuarie 2010, ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:48, 16 Ianuarie 2010
sau optati pentru suspendarea activitatii, sau daca inchideti firma atunci va numiti un lichidator de pe lista practicienilor care sa va faca lichidarea
daca optez pentru suspendarea activitatii mai platesc impozite la stat? de asemenea, daca suspend activitatea trebuie sa achit datoriile a stat de pina acum? pe ce perioada pot sa suspend activitatea?
doresc sa inchid microintreprinderea incepand cu 1 ianuarie 2010, ce trebuie sa fac?

Din start ceea ce doriti nu se poate 01.01.2010 a fost !!
Suspendarea se poate cere pe o perioada de max 3 ani daca aveti in vedere reluarea activitatii dupa aceasta. Mentionez ca in aceasta perioada suntei obligat sa depuneti in continuarea declaratiile fiscale, iar in cazul ca aveti datorii la adm financiara se vor calcula penalizari de intarziere.
Varianta 2 dizolvarea urmata de radierea societatii de la Reg comertului
Pentru ambele variante puteti sa ma contactati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac; sa inchid o firma sau sa o suspend simona_82 simona_82 BUNA ZIUA.AM O PROBLEMA NU STIU CE TREBUIE SA FAC ;SA INCHID FIRMA PE CARE O AM SAU SA -I SUSPEND ACCTIVITATEA PE 3 ANI........MENTIONEZ CA AM DEPUS DECLARATIA ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un asociat unic al unei firme in p.f.a.? radita martonfi radita martonfi se poate transforma un asociat unic al unei firme in P.F.A. ?Daca cum se procedeaza? radita martonfi (vezi toată discuția)