avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Generali SA mi-a respins 2 dosare CASCO. Accidentul a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Generali SA mi-a respins 2 dosare CASCO. Accidentul a implicat ...

Generali SA mi-a respins 2 dosare CASCO. Accidentul a implicat 2 masini, pagube minore. Masina mea are avarii pe stanga si pe dreapta. Respectiva parte dreapta a masinii fusese lovita in parcare si tocmai mergeam sa deschid dosar de dauna. Ei considera ca dauna pe dreapta este urmare directa a accidentului, respingand declaratia mea privind dauna din parcare. Este adevarat ca accidentul a accentuat dauna. Ma puteti ajuat, va rog, cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: crisro , utilizator 12:12, 13 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Ei m-au trimis la politie, considera amiabilul nul.

Voinea Liviu a scris:

Nu de un sfat aveti nevoie,ci de un avocat care se pricepe lasa asa ceva,actiune in instanta,expertiza samd...

~ Conținut șters la cerere ~
Ei considera document justificativ notificarea pe care mi-au trimis-o ieri prin curier, motivand ca in accident sunt implicate 3 parti: cele 2 masini dar si cladirea. Chiar daca nu exista nici o paguba si nimeni nu a ridicat nici o pretentie. Tocmai de aceea eu nu am mentionat cladirea in amiabil, deoarece in codul rutier nu exista obligatie daca nu exista pagube decat exclusiv la cele 2 masini...
Am fost la politie, care mi-a eliberat un Aviz de reparatie, atat pentru dauna pe stanga cat si pentru cea pe dreapta, urmare a aceluiasi eveniment. Au trecut 3 saptamani si nu am primit inca nici un raspuns de la Generali.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine constata daunele auto daca nu am asigurare farmvet farmvet Masina mea era in parcare, nu are asigurare, am vrut sa o mut si cand am dat cu spatele am lovit o alta masina in coltul din dreapta spate si i-am zgariat ... (vezi toată discuția)
Contestare constatare amiabila kolo47 kolo47 In data de 25 Noiembrie am fost implicat implicat intr-un accident auto, fara victime. Circuland pe un drum cu prioritate, am intrat intr-o intersectie unde ... (vezi toată discuția)
Accident parcare auchan nimrod89 nimrod89 Dupa nume veti auzi un accident... Haideti sa va fac o idee despre cum a stat situatia... Vineri pe 16.03.12 pe la ora 17 am dorit sa plec cu masina din ... (vezi toată discuția)