avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! as dori sa stiu daca exista undeva stipulat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! as dori sa stiu daca exista undeva stipulat dreptul ...

Buna ziua! as dori sa stiu daca exista undeva stipulat dreptul destinatarului de a refuza o corespondenta nedorita? situatia este urmatoarea: am in familie un membru cu probleme psihice grave; de cca doi ani imi trimite aproape in fiecare zi cate o scrisoare sau colet prin posta. Acestea intra la categoria corespondenta simpla, fara mandat si fara confirmare de primire. Postasul vine zilnic si mi le lasa in cutia postala sau in fata usii atunci cand plicurile sunt prea mari. Am sesizat online la CNPR Suport Clienti si mi-au oferit trei solutii: inchirierea unei cutii postale, post-restant sau... politia! primele doua sunt inutile, bolnava nu pricepe ca trebuie sa treaca alta adresa decat cea pe care o stie! iar la politie chiar nu pot sa ajung, ea e iresponsabila/incapabila si legea o protejeaza. In viitorul apropiat urmeaza sa plec din tara si risc ca la intoarcere sa-mi gasesc usa ingropata in plicuri si sa suport reclamatiile vecinilor pt deranj. Ce ma sfatuiti? am depus deja o sesizare la diriginta oficiului postal, nu am primit raspuns!

Alte discuții în legătură

Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei ContSters141851 ContSters141851 Buna!Va rog sa ma ajutati!Toate plicurile primite la cutia postala sunt deschise de anumiti vecini(stiu sigur cine).Facturile sunt lasate inapoi ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta - momentul consumarii infractiunii ionut082 ionut082 am deschis cutia postala a unui vecin pentru a ma uita de plicurile mele. am fost reclamat de vecin la politie ca i-am violat corespondenta in conditiile in ... (vezi toată discuția)