avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitanta euro?????
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitanta euro?????

Sold registru de casa la 31 decembrie in valoare de 360.000 euro.
Ce solutie ar fi pentru reglarea soldului?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters60554 , utilizator 16:13, 15 Ianuarie 2010
Reglare in ce sens?
De ce este soldul in valuta? Soldul trebuie sa fie in RON daca firma nu desfasoara activitati reglementate de catre BNR si nu are aviz pentru desfasurare operatiuni in valuta! (gen casa de schimb valutar , duty-free etc)B-)
nici nu stiu cum sa raspund : cred ca raspunsul meu "depuneti banii la banca " nu e nici corect, nici cel asteptat ...
ce va spun insa , si va rog, nu mi-o luati in nume de rau, nu va asumati raspunderea pentru "reglarea" acelui sold ...
Si celelalte soc com pot avea reg de casa in valuta chiar daca nu desf activitati reglementate de BNR, ex : sume in valuta incasate de personalul salariat pt deplasari in strainatate . Pb este din ce provine o suma atat de mare . Aveti grija cu declararea si justificarea acestei sume la Oficiul pt spalarea banilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este data corecta a efectuarii operatiunilor? alina240 alina240 Buna ziua, Am din nou o intrebare. Ex: Firma presteaza servicii pentru o alta firma din UE. In data de 15.02. emite o factura in euro la cursul BNR. ... (vezi toată discuția)
Achizitii din ue (anglia) ana_abo ana_abo O SC are cod TVA valid pt.achizidii din comunitate, dar intrebarea era daca se poate plati cu bani cache sau numai prin cont bancar? Adica poate ... (vezi toată discuția)
O firma poate cumpara valuta de la casele de schimb valutar? ncris78 ncris78 O societate presteaza activitate de transport international de marfa. Incasarile le face in ron, dar majoritatea cheltuielilor le are in strainatate, avand ... (vezi toată discuția)