avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am înlocuit un gard de sarma cu unul din beton între ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am înlocuit un gard de sarma cu unul din beton între vecin ...

Am înlocuit un gard de sarma cu unul din beton între vecin ,a adus topo a măsurat și a rezultat o deviație a gardului exact cât e grosimea lui ,în capătul opus gardul e fix pe măsurători, care sunt consecințele și o întrebare gardul între vecini se pune pe hotar sau se pune pe proprietatea celui care l pune? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: serios66 , utilizator 07:34, 20 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotar teren - vecin rautacios florentin86 florentin86 Buna seara, sunt in posesia unui teren intr-o zona plina de loturi de teren in care abia se incep constructiile, am construit cu autorizatie un gard din placi ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Constructie gard intre vecini. Leonardo77 Leonardo77 Buna ziua, Stiu ca acest subiect este foarte des intalnit, si am vazut pe forum diverse rezultate, dar nu stiu cat de clar este pentru situatia mea. Am ... (vezi toată discuția)