Am calitatea de parat ( impropriu zi- de fapt sunt mandatara unui parat) intr-un proces de partaj judiciar. La primul termen de judecata paratul a formulat o cerere de amanare pentru angajarea unui aparator, cerere admisa. Ulterior s-a razgandit si mi-a lasat mie procura notariala de reprezentare in dosar. La al doilea termen urmeaza sa depun intampinarea. Problema este ca procesul este in aceeasi zi cu un examen si fiind in alt oras nu am cum sa ajung. Intrebarea mea e ce consecinte ar putea avea neprezentarea mea la cel de al doilea termen desi am depus intampinarea? Pot fi decazuta din anumite drepturi sau sa fiu sanctionata?
Imicer scuze de postul cam lung dar am vrut sa fiu explicita. Va multumesc.
daca ati depus intimpinare la termenul stabilit se va comunica celeilalte/celorlalte parti urmind ca aceste sa-si precizeze punctul de vedere fata de afirmatiile dv. daca nu puteti fi prezenta aratati acest lucru instantei de judecata
Nu are niciun efect juridic de ordin procedural si nici de alta natura lipsa d-voastra. de la termenul pentru care ati depus intampinare, intrucat,, daca aceasta a fost deja comunicata partii adverse, inainte de a se formula apararile, trebuie sa vi se comunice raspunsul la imtampinare.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Ideea este ca intampinarea nu am depus-o inainte de primul termen, ci o voi depune acum, cu 5 zile inainte de cel de al doilea termen, Sper ca asta sa nu schimbe cu nimic lucrurile. Va multumesc inca o data.