avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am nevoie de câteva informații legate de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am nevoie de câteva informații legate de urmașii ...

Buna ziua,
Am nevoie de câteva informații legate de urmașii persoanelor decedate in al 2 lea război mondial. Bunicul meu a murit în 1942 , iar mama mea și sora ei fiind minore au primit din partea statului, spun ele, o sumă de bani, probabil lunara, nu știu exact ,dar care nu se putea intra in posesia lor decât la împlinirea vârstei de 18 ani. Știți cumva unde se pot interesa daca mai sunt pe undeva acei bani sau daca ele au beneficiat de ceva despăgubiri fiind orfane de război ?? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 11:50, 8 Mai 2022
legendă urbană

au primit pensie IOVR
Cum adică ,legenda urbana?? Ziceți că nu au existat acele despagubiri pentru orfanii de război?? Întreb pentru că ele,ambele, susțin sus și tare că ar fi existat .
O zi frumoasa

Ionica Porumbel a scris:

legendă urbană

au primit pensie IOVR

Puteți să vedeți dacă se încadrează aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decedat in razboi ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.As dori sa va intreb pina cind sau putut deschide procese pentru cei care au decedat on razboi,acuma este prea tirziu?Numai acum am intrat in ... (vezi toată discuția)
Eroi din regimentul 32 infanterie gigelas gigelas Stie cineva,unde se poate gasi lista cu numele eroilor din Regimentul 32 infanterie - Mircea cel Batran,cazuti la datorie,in al doilea razboi mondial ? ... (vezi toată discuția)
Cerere de deshumare wpww1488 wpww1488 Buna ziua. Am constatat cu stupoare ca in cimitirul evreiesc din Buzau exista un mormant pentru ... o bucata de sapun. Se presupune ca sapunul ar fi de ... (vezi toată discuția)