avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Denumirea unei asociații, în funcție de prefixul ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Denumirea unei asociații, în funcție de prefixul alteia

O asociație are un nume de forma „Asociația agricolă xyz”. Eu pot deschide o nouă asociație, cu numele „Asociația xyz”?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:35, 20 Septembrie 2022
puteti incerca, insa e posibil ca MInisterul Justitiei si / sau instanta de judecata sa considera ca cele doua denumiri sunt prea asemanatoare.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume la o asociatie sportiva dodikyo dodikyo Buna ziua. Am o asociatie sportiva, care a fost infiintata in 2010 si functioneaza si in momentul de fata. As dori sa schimb numele asociatie. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Probleme nume asociație Adrianerosca Adrianerosca Bună ziua, După ce am întocmit dosarul pentru înființarea unui asociații și l-am depus la Judecătoria Iași, am primit în citație următorul ... (vezi toată discuția)
Doresc modificare nume ong și să mai adaug căteva activități laurentiu gabriel laurentiu gabriel bună ziua, am o întrebare : dacă doresc să modific numele unui ong și să mai adaug căteva activități la cap. Scopul Asociației, este nevoie de ... (vezi toată discuția)