Am o sentinat definitiva prin care mi s-a dat o servitute de trecre pe la un vecin . Pentru a o edifica trb desfiintat un gard de plasa cu un soclu de beton ( aproape desfiintat de trecerea timpului ) La obtinerea CU primaria mi-a cerut acordul vecinului pt desfiintarea gardului , ervident acesta nu da acordul . Mentionez faptul ca sentinta cat si cercetarea la fata locului arat caracter de loc infundat pentru noi . Pentru noi este un calvar , nu se poate patrunde in curte , in casa . Mergem 50 m in panta de 30 si ceva de grade . In concluzie , am inceptut sapaturile pentru amenajarea caii de acces , cat si desfiintarea acelui gard deoarece ne chinuim de 1,5 ani sa obtinem autorizatia , dar TOTI cei implicati ne pun piedici in ciuda acestei Sentinte . Disciplina in constructii m a amenda si a dat " stoparae " lucarilor , dar noi continuam . NU AVEM CUM SA FOLOSIM IMOBILUL . Cam ce se mai poate intampla ? Suntem chiar speriati cu sentinta in mana suntem coplesoti de rautatile astora . Va rog frumos dati-ne un sfat . Noi am depus in continuare acte , tot , dar in zadar . Va multumesc anticipat . Ce ni se poate intampla daca vom contin ua sa definitivam aceasta intrare din Sentinta fara autorizatie ???Daca am " loc infundat " stabilit de judecator , imi mai poate primaria demola calea de acces ?
am venit cu executor m a pus in poseia dreptului de folosinta dar NE SE TINE CONT . Am semnat procesul verbal .....m a amenintat cu plangere penala si m am speriat .....ce fac acum ??? Se poate " lasa cu puscarie " ? Asa ameninta .....dosare penale etc ..............
Drept de trecere
Am si eu o problema !
Am cumparat in 2001 un teren pe o alee de acces unde au acces 4 familii.
Am construit o casa cu autorizatie etc totul fiind legal , ... (vezi toată discuția)