avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EDIFICARE CALE DE ACCES FARA AUTORIZATIE DE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EDIFICARE CALE DE ACCES FARA AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE IN URMA ...

Am o sentinat definitiva prin care mi s-a dat o servitute de trecre pe la un vecin . Pentru a o edifica trb desfiintat un gard de plasa cu un soclu de beton ( aproape desfiintat de trecerea timpului ) La obtinerea CU primaria mi-a cerut acordul vecinului pt desfiintarea gardului , ervident acesta nu da acordul . Mentionez faptul ca sentinta cat si cercetarea la fata locului arat caracter de loc infundat pentru noi . Pentru noi este un calvar , nu se poate patrunde in curte , in casa . Mergem 50 m in panta de 30 si ceva de grade . In concluzie , am inceptut sapaturile pentru amenajarea caii de acces , cat si desfiintarea acelui gard deoarece ne chinuim de 1,5 ani sa obtinem autorizatia , dar TOTI cei implicati ne pun piedici in ciuda acestei Sentinte . Disciplina in constructii m a amenda si a dat " stoparae " lucarilor , dar noi continuam . NU AVEM CUM SA FOLOSIM IMOBILUL . Cam ce se mai poate intampla ? Suntem chiar speriati cu sentinta in mana suntem coplesoti de rautatile astora . Va rog frumos dati-ne un sfat . Noi am depus in continuare acte , tot , dar in zadar . Va multumesc anticipat . Ce ni se poate intampla daca vom contin ua sa definitivam aceasta intrare din Sentinta fara autorizatie ???Daca am " loc infundat " stabilit de judecator , imi mai poate primaria demola calea de acces ?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2022
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 21 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
trebuia sa fi apel;at la un excecutor.
contestati amenda.
am venit cu executor m a pus in poseia dreptului de folosinta dar NE SE TINE CONT . Am semnat procesul verbal .....m a amenintat cu plangere penala si m am speriat .....ce fac acum ??? Se poate " lasa cu puscarie " ? Asa ameninta .....dosare penale etc ..............
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2022
Pompilui Avram, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
dosar penal nu inseamna puscarie.
apelati la un avocat cu hotararea ce o aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sapatura pentru bransare electicitate ralu.fox ralu.fox buna seara, va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine ce drepturi si obligatii am ca nou proprietar de casa pe pamant. Am ... (vezi toată discuția)
Edificare gard despartitor marinar72 marinar72 Vecinul meu vrea sa ridice un gard despartitor de ciment intre propritatile noastre, in locul celui existent din plasa de sîrmă (aproape cazut la pămant). ... (vezi toată discuția)
Drept de trecere Am si eu o problema ! Am cumparat in 2001 un teren pe o alee de acces unde au acces 4 familii. Am construit o casa cu autorizatie etc totul fiind legal , ... (vezi toată discuția)