avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pe terenul din jurul blocului o firmă a betonat si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pe terenul din jurul blocului o firmă a betonat si îngrădit ...

Pe terenul din jurul blocului o firmă a betonat si îngrădit o porțiune de aproximativ 10 m ,iar o parte din locatari a facut același lucru cu diferite porțiuni blocand accesul in caz de, ferească Dumnezeu incendiu, Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: geta2005 , utilizator 17:44, 22 Aprilie 2022
Depinde al cui este terenul despre care vorbiti, intelegeti?
Daca terenul apartine de domeniul public, atunci, probabil ca firma respectiva o fi avand aprobarea consiliului local. Zic, probabil. Dvs. trebuie sa intrebati pe plan local. Cat despre vecinii dvs. , nu stiu ce sa zic, daca si-au ingradit o portiune de teren, autoritatile locale trebuie sa intervina. Ca nu au intervenit pana acum, iacata va pune si pe dvs. intr-o situatie delicata - sa intrebati, sa mergeti la autoritati.
Daca terenul este proprietate privata, este treaba loc ce fac cu acele suprafete, insa oricum le trebuie ceva aprobari, autorizatii de construire - adica cineva stie despre ce este vorba.
Sesizati oficial directia coprp control si disciplina in constructii din primarie
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate? (drepturile unui proprietar - la bloc) crisdeacon crisdeacon Poate un proprietar sa-si puna gard pe o cale de acces (el fiind la bloc )cu acordul asociatiei ? Cel in cauza(fiind la parter) a pus un gard zice el cu ... (vezi toată discuția)
Turnare beton domeniu public florin9911 florin9911 Buna ziua, Detin un teren intravilan cu o deschidere spre un drum national. Intre gard si sosea exista o portiune de teren de aproximativ 2 metri. M-am trezit ... (vezi toată discuția)
Teren constructie balcon paliucatalina paliucatalina as dori sa aflu cui ii apartine terenul de sub balcoanele de la etajele superioare ale blocului? Mentionez ca in contractul de vanzare-cumparare nu se ... (vezi toată discuția)