avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua ,am fost asistent personal .in urma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua ,am fost asistent personal .in urma certificatului ...

buna ziua ,am fost asistent personal .in urma certificatului e handicap pana ce persoana cu handicap a implinit varsta de 18 ani .certificatul respectiv a expirat pe data de 5.04.2022 in ziua can a implinit 18 ani tot atunci a avut si comisia de evaluare a persoanelor adulte de handicat ,in urma careia i s-a emis certificat cu handicap grav cu insotitor.Intrebarea mea este daca primaria a procedat corect ca mi-a facut decizia de incetare a contractului de munca pe postul de asistent in ziua cand acesta a expirat?. deoarece cei de la dgascp arges au spus ca trebuia in termen de 30 zile sa nu faca incetarea pana la emiterea certificatului de handicap in urma comisiei ,mentionez ca certificatul s-a emis cu data de 14.04.2020 la 9 zile fata de cel expirat.va multumesc si astept raspuns

Alte discuții în legătură

Anulare certificat handicap dora_racz dora_racz Buna ziua, In proces cu instanta locală obiect contestație încadrare în grad de handicap, din grav cu permanent au dat accentuat cu revizuire la 2 ... (vezi toată discuția)
Încadrare în gad de handicap.bună ziua doresc un răspuns ... dana_poso dana_poso Încadrare în gad de handicap.Bună ziua doresc un răspuns în această speță din partea unui expert:Soțul meu în vârstă de 58 de ani este bolnav de ... (vezi toată discuția)
Contestatie handicap valnik5 valnik5 Buna ziua,ma numesc Nicoleta am o fata cu handicap care a implinit 18 ani in 14.09.2014 (pana la varsta de 18 ani a avut gr.I handicap GRAV-cu insotitor).Am ... (vezi toată discuția)