In anul 2006 am fost angajata pe perioada determinata pana in 31 august 2006, in aceasta perioada am nascut ( 02 aprilie 2006) - beneficiind de indemnizatie de crestere a copilului conform legii. Pe data de 01 octombrie 2007 m-am angajat pe perioada nedeterminata pana in prezent.
Acum urmeaza intrebarea: De ce nu mi se poate considera vechime ( si specificata in cartea de munca ) in perioada( 01 septembrie 2006 pana in 31 septembrie 2007), perioada in care am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului si in mod normal eram in concediu de maternitate?
Incercati sa luati de la primaria care v-a platit indemnizatia o adeverinta din care sa rezulte ca in perioada aceea ati beneficiat de CIC. Poate va ajuta la dosarul de pensie.
Dar constituie vechime in vederea deschiderii dreptului de pensie.
Art. 18. - (1) Perioada in care o persoana beneficiaza de drepturile prevazute la art. 1, respectiv la art. 2, constituie perioada asimilata stagiului de cotizare in vederea stabilirii drepturilor prevazute de Legea nr. 19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
Daca am decizia de la AJOFM prin care ma instiinteaza ca beneficiez de indemnizatie incepand cu luna aprilie 2006 si decizia prin care ma instiinteaza ca a trecut perioada de a beneficia de aceasta, ma ajuta?
Multumesc tuturor pentru informatii!
Vechime
alissia19
Am implinit 10 ani vechime, in timp ce beneficiam de indemnizatie crestere copil (01.sept.2008 as dori sa stiu daca voi beneficia de urmatoarea transa de ... (vezi toată discuția)