avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime

Am implinit 10 ani vechime, in timp ce beneficiam de indemnizatie crestere copil (01.sept.2008 as dori sa stiu daca voi beneficia de urmatoarea transa de vechime la inceperea serviciului (dec 2009. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 25 Noiembrie 2009
Începând cu anul 2007, perioada concediului pentru creșterea copilului în vârsta de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani în cazul copilului cu handicap constituie vechime în munca și în serviciu, care se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda în raport cu aceasta.
Prin urmare, la revenirea din CIC veți beneficia de transa de vechime corespunzătoare vechimii în munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime in invatamant free2say free2say Sunt profesor in invatamantul prescolar.Lucrez la catedra din septembrie 1999,astfel incat in septembrie 2013 am intrat in transa de vechime 14-18 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil-vechime in munca cocuta1973 cocuta1973 Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani se considera sau nu vechime in munca ( pt calcul spor vechime)?? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - cine noteaza vechimea in cartea de munca??? Irina_Dorina Irina_Dorina Am nevoie de o consultatie de la tine, in urmatorul caz, care este al meu: Buna Ziua, am urmatorul caz: - Inainte de a intra in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)