avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem doi frați.Mama drept la titlul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem doi frați.Mama drept la titlul de proprietate? Mama a decedat acum 25 de ani, ...

Bună ziua. Suntem doi frați.Mama a decedat acum 25 de ani, nu s a făcut succesiunea, acum 8 ani a decedat și tatăl, la fel nu am făcut succesiunea. Acum am aflat ca tatăl înainte de deces i a făcut titlu pe teren fratelui. Este legal ca eu sa nu fiu întrebat dacă sunt de acord sa primească doar fratele acele titluri? Ce pot face acum? Mai am vreun drept? Mulțumesc pentru eventualul răspuns.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:32, 24 Aprilie 2022
Ce titlu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Testament realizat inainte de 1989 mottudor mottudor Buna ziua, Vreau sa va prezint o situatie, pentru care eu nu am raspuns. Inainte de decesul bunicului (anul 1984), acesta a facut care mine (nepot), un act de ... (vezi toată discuția)
Mostenire/succesiune Nvi1234 Nvi1234 Buna ziua, Situatia este urmatoarea: Suntem 5 frati. Tatal nostru a decedat acum mult timp, cand unii dintre noi erau minori. Acum cativa ani a decedat si ... (vezi toată discuția)