avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o Hotarare Judecatoreasc in favoarea mea obtinuta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o Hotarare Judecatoreasc in favoarea mea obtinuta in urma ...

Am o Hotarare Judecatoreasc in favoarea mea obtinuta in urma unui proces cu Primaria in vedere obtineri unui drum de acces de pe proprietatea mea catre drumul principal. Calea de acces are o lungime de 44,5m si o latime de 5,5m.
Calea de acces este pe domeniul public si a fost intabulata la cererea Primariei si trecuta in cartea funciara ca si cale de acces in favoarea mea conform Hotarari Judecatoresti.
Pe una din laturile invecinate cai de acces este teren proprietate privata iar pe partea cealanta sau edificat doua blocuri ANL.
De cand s-a dat in folosinta cele doua blocuri locatari ce detin masina isi tot lasa masinilie acolo seara de seara opturand asfel trecerea cu masina salvari si a pompieriei in cazul unui eveniment nedorit.
M-am adresat Primariei in nenumarate randuri sa faca ceva sa nu mai stationeze masinile acolo seara de seara .
Nu am primit nici un raspuns in scris.
I-am mai solicitat si pe cei de la Politia Locala sa vina si sa i-a masuri inpotriva acestora si nu sarezolvat nimic, Tot ei Politisi Locali imi ziceau ca sunt parcati regulamentar pe partea dreapta , le-am tot explicat ca aici e vorba de o cale de acces drum infundat si nu este un drum cu sens unic unde e posibila parcarea pe partea dreapta (daca e posibila si acolo)
M-am adresat si Politiei Municipale si in urma verificarilor am primit un raspuns cum ca nefiind puse indicatoare de Stationarea Interzisa nu pot lua masuri vizavi de cei ce stationeaza pe calea de acces.

M-am adresat verbal si uni Exescutor Judecatoresc daca ma poate ajuta in acest sens si a zis ca nu e de competenta lui si mai bine ma adresez Politiei Municipale .
Cum problema nu s-a rezolvat , m-am adresat si instante Judecatoresti cu aceasta problema prin OBLIGATIA DE A FACE.
Au trecut 2 ani si nu s-a rezolvat inca nimic, instanta cere probe, nu prea inteleg ce probe ?
-Am mai depus la dosar:
Sesizarile facute catre Primarie
Sesizari facute catre Politia Municipiului la care am atasat si raspunsul primit de ei
Am depus si un raspuns primit de la ISU prin care mentioneaza cat se poate de clar CAILE DE ACCES TREBUIE SA FIE IN PERMANENTA LIBERE, confor legi mentionate de ei.
Am depus fotografi facute atat ziua cat si noaptea
Ce ar trebuie sa mai fac ?
Ce probe ar trebui sa mai depun la dosar, cand totul este prevazut in legea cu stationarea interzisa.
Avocatul imi zice ca sa vin si cu martori, la ce-mi trebuie martori cand exista lege in sensul acesta si nu se aplica doar nu le cer sa-mi faca o favoare.

Cine are obligatia de a face in a pune si monta acele indicatoare de Stationarea Interzisa ?
Mai e si lipsa locului de intoarcere , lipsa indicator de Stop sau Cedeaza trecerea la iesirea de pe calea de acces in drumul principal

CUI SA MA MAI ADRESEZ ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Aprilie 2022
ADOCATA, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda contraventionala politia locala sect 4 gabone88 gabone88 Buna ziua, in data de 14.08.2018, am fost oprit si sanctionat de un politist din cadrul Politiei Locale Sector 4, pe motiv ca ma deplasam pe o strada cu sens ... (vezi toată discuția)
Restrictionare acces strada infundata Tello Tello Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu urmatoarea problema: Deoarece locuinta mea se afla pe o strada cu o latime de 3m si lungime de ca. 100m am solicitat si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)