avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie venit banca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie venit banca

Buna ziua. Am fost chemat la banca, pentru a depune declaratie de venit, nu am firma, am incasari in contul meu personal de cand am deschis contul la banca din iunie 2020 de peste 60.000€. Mi-au cerut detalii despre incasarile din Monese, Revolut(i-am transferat de acolo in contul bancar, aproximativ 15.000€ din ambele, iar restul ii am primiti de la familie direct in cont). Cum este mai bine sa procedez in acest caz? Majoritatea din incasarile primite, au fost jucati la cazino din pacate, ce trebuie sa declar la banca in declaratie? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 24 Aprilie 2022
ASOS90, utilizator

Alte discuții în legătură

O asociatie de proprietari are conturile blocate. isi deschide ... romanul11 romanul11 O asociatie de proprietari are conturile blocate. Isi deschide un cont revolut (nu se stie pe ce nume), apoi solicita plata in acest cont. Se stie aceste ... (vezi toată discuția)
Consideratii privind plata facuta de angajator din contul personal _cristian _cristian Am urmatoarea speta pentru care doresc sa va cer opinia: persoana X este asociat la firma Y, la firma Y un membru de familie grad I este administrator firma ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica care incaseaza venit din dividende editnyulas editnyulas Buna ziua o persoane fizica care incaseaza venit din dividende o suma mare si vrea o parte sa ridice cash si o parte sa transfere in alt cont care este deschis ... (vezi toată discuția)