avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este de ajuns contract de vanzare-cumprare intre mine ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este de ajuns contract de vanzare-cumprare intre mine si firma?

Buna ziua.

Am urmatoarea speta... Am cumpar un auto sh pe persoana fizica de la o firma. Am luat-o in evidenta doar la primarie, n-am inmatriculat-o momentan. Doresc sa o vand catre propria firma (sunt sunt asociat unic si administrator). Este de ajuns contract de vanzare-cumprare intre mine si firma? Cu un pret mai mic decat cel al pietei? Sau trebuie sa mai iau ceva in calcul sa nu am alte probleme. P.S: Nu am luat-o direct pe firma pentru ca proprietarul a vrut sa o vanda doar catre o persoana fizica ca sa puna un pret mai mic pe factura ;)
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto de pe societate catre pers. fizica alice53 alice53 Buna ziua, societatea vrea sa vanda auto catre pers. fizica dar in evidentele contabile nu este amortizata complet: se poate vinde pe factura si intcomi ... (vezi toată discuția)
Aport in natura Evelyn3 Evelyn3 Am o problema, va rog sa ajutati cu partea legislativa. Administratorul unei firme a depus bani pentru desfasurarea activitatii. Firma nu este in situatia ... (vezi toată discuția)