avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am adeverinta ca am terminat facultatea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am adeverinta ca am terminat facultatea de geografie dar ...

Daca am adeverinta ca am terminat facultatea de geografie dar fara licenta, am lucrat un an ca profesor de geografie, am lucrat si agent de turism si responsabil cazare pot sa deschid o agentie de turism si sa fiu director de agentie?

Alte discuții în legătură

Acte agentie de turism alinaelena89 alinaelena89 as dori sa stiu de ce acte as avea nevoie pentru deschiderea unei agentii de turism. mentionez ca eu termin facultatea si in iulie sustin examenul de licenta. ... (vezi toată discuția)
Pfa in turism henriette93 henriette93 Buna ziua! Am absolvit la Facultatea de Geografie, pe specializare de turism, am luat diploma de licenta si de master. Insa vreau sa infiintez un PFA, ca si ... (vezi toată discuția)
Încadrare învățământ: profesor sau învățător? Dea75 Dea75 După noua lege a învățământului, voi fi încadrată ca profesor învățământ primar dacă am următoarele studii: - liceu pedagogic, 5 ani, ... (vezi toată discuția)