avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in turism
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in turism

Buna ziua! Am absolvit la Facultatea de Geografie, pe specializare de turism, am luat diploma de licenta si de master. Insa vreau sa infiintez un PFA, ca si ghid turistic. Intrebarea mea este daca se poate cere brevetul de turism, pe baza diplomei, daca nu am experienta necesara (stiu, ca pentru agentii trebuie 2-3 ani experienta)? Sau, ce am nevoie pentru infiintarea firmei? (vreau sa devin un ghid local, in domeniul ecoturism). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gigigxg , utilizator 20:49, 5 Noiembrie 2019
Buna seara , ați reușit sa va înființat-o firma de ghid ? Și eu sunt interesat , am terminat cursul de ghid și vreau sa îmi deschid o firma de ghid

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in turism mihahao mihahao Doresc sa ma ajutati cu o informatie. Am terminat un curs de agent de turism/ghid local (neavand o alta pregatire in domeniul turismului) si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Încadrare învățământ: profesor sau învățător? Dea75 Dea75 După noua lege a învățământului, voi fi încadrată ca profesor învățământ primar dacă am următoarele studii: - liceu pedagogic, 5 ani, ... (vezi toată discuția)
Angajare receptionera cu brevet de turism Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o viitoare angajata care are brevet in turism eliberat de Ministerul Dezvoltarii. Pot sa o angajez in baza acestei calificari pe postul de ... (vezi toată discuția)