avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Eligibilitatea cheltuielilor efectuate din ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Eligibilitatea cheltuielilor efectuate din microgranturile de 2000 de euro

Buna ziua, Am o intrebare legata de eligibilitatea cheltuielilor efectuate din microgranturile de 2000 de euro pentru un PFA-profesie liberala expert contabil. Daca sediul social nu este lucrativ, ce cheltuieli as putea sa fac astfel incat sa fie incadrate ca elegibile? Eu m-am gandit la urmatoarele: laptop, telefon, smartwatch, casti audio, geanta laptop, cooler racire laptop? Din experienta proprie, ce alte cheltuieli ati mai efectuat in conditiile in care sediul social nu este declarat ca lucrativ? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2022
contabilgabi, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxe pfa vvvv vvvv Buna ziua. Doresc sa-mi deshid un PFA, COD CAEN 6832...adica pentru administrare imobile. Insa am si eu cateva intrebari: 1.Ca PFA, pot desfasura mai ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl ?? nixman nixman Salutare! Am o mare intrebare ce se invarte acum in capul meu.Vreau sa deschid o afacere cu privire la comercializarea si montarea tiglei metalice si nu numai ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl? Euromintl Euromintl Buna ziua, In curand ar trebui sa incep o colaborare project based cu o firma care nu are nici un fel de forma juridica in Romania.In incercarea de a ma ... (vezi toată discuția)