avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am o persoana in întretinere si se suspenda ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am o persoana in întretinere si se suspenda contractul ...

Daca am o persoana in întretinere si se suspenda contractul de munca, eu intrand in ingrijire copil, persoana luata in intretinere mai beneficiaza de asigurare medicala pe parcursul celor 2 ani de ingrijire copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 27 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate beneficia , insa va trebui sa se redepuna acte pentru coasigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat - unde se depun actele, pot pastra acelasi medic de familie? irina_irina irina_irina Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema legata de calitatea de coasigurat. Situatia mea este urmatoarea: in momentul de fata eu nu lucrez, ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in calitate de tutore si mama pot beneficia de asigurarea medicala a baiatului meu (19 ani) care are handicap grav ... (vezi toată discuția)
Părinte coasigurat Catalina011284 Catalina011284 Buna ziua. In situatia in care contractul meu de munca este suspendat pentru creștere copil, mama ,care se afla in intretinerea mea ca si coasigurat, mai ... (vezi toată discuția)