avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Părinte coasigurat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Părinte coasigurat

Buna ziua. In situatia in care contractul meu de munca este suspendat pentru creștere copil, mama ,care se afla in intretinerea mea ca si coasigurat, mai beneficiază de asigurare medicală?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 7 Octombrie 2019
Da, insa va trebui mers la Casa de Asigurări de Sanatate pentru a vedea ce documente sunt necesare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat - unde se depun actele, pot pastra acelasi medic de familie? irina_irina irina_irina Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema legata de calitatea de coasigurat. Situatia mea este urmatoarea: in momentul de fata eu nu lucrez, ... (vezi toată discuția)
Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, sotul poate sa fie coasigurat? dariaalexandra dariaalexandra Buna ziua!Sunt in perioada indemnizatiei de crestere copil,sotul meu nu are medic de familie,are niste probleme de sanatate care necesita spitalizare,operatie ... (vezi toată discuția)
Co-asigurare irina1978 irina1978 Buna ziua! In prezent, sunt in concediu de crestere a copilului, inainte avand o perioada de 1 an lucrata cu contract de munca individual. Se poate ca sotul ... (vezi toată discuția)