avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună, am un contract de concesiune pasune și ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună, am un contract de concesiune pasune și expirăin 27 mai ...

Bună, am un contract de concesiune pasune și expirăin 27 mai 2022,vreau sa prelungesc contractul pe inca 7 ani având incărcatura de animale, eu trebuie să reînnoiesc contractul că vreau să bag la APIA termelul fiind 16 Mai, problema ca un consătean a făcut cerere la primărie pe păsunea mea, de la primărie ne-au spus că ne bagă la licitație.Eu nu vreau să intru in licitație , ce drepturi am? nu am prioritate? și dacă încă nu e expirat contractul se poate face licitație? Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:15, 27 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cred ca merita sa cereti o consultatie avocatiala,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune terenuri Franken Franken Va salut ! Suntem o institutie publica, mai exact primarie, iar prin Ordinul 541/2010 ni se recomanda sa concesionam pasunea comunala, care face parte din ... (vezi toată discuția)
Solicitare clarificări pasune Ppopescuion Ppopescuion Buna seara . Dețin animale și am solicitat primăriei pasune . 90% este deja concesionată din 2017 până în 2027 . Diferența este liberă de ... (vezi toată discuția)
Contestaþie privind legalitatea hotãrârii consiliului local al comunei priponeºti nr.4 din 21.02.2014 manole silviu manole silviu Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata... Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)