avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale agentie imobiliara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

agentie imobiliara

doresc sa adaug ca domeniu de activitate la o firma codul caen 7031 pentru agentie imobiliara. pentru desfasurarea acestei activitati avem nevoie de atestat ? daca da cum il pot obtine ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ifrimcristina , utilizator 18:30, 12 Octombrie 2006
nu ai nevoie de atestat. Pur si simplu intocmesti un act aditional la statutul societatii pe care il inregistrezi la Registrul Comertului.
nu ai nevoie de atestat. Pur si simplu intocmesti un act aditional la statutul societatii pe care il inregistrezi la Registrul Comertului.
nu este nevoie de nici o alta diploma sau atestat privind agentia imobiliara, iti trebuie sa ai firms inregistrata la registrul comertului si in actul constitutiv al firmei sa scrie activitatea firmei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
O societate poate desfasura unul din obiectele secundare de activitate? ContSters79057 ContSters79057 Am cerut la Registrul Comertului furnizarea de informatii privind o societate comerciala.In raportul istoric al firmei apare la CERERE MENTIUNI din data de ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind stabilirea domeniului/obiectului de activitate ContSters52778 ContSters52778 Bun gasit! Am pornit demersul infiintarii unui SRL si am nevoie de cateva indicatii privind stabilirea obiectului de activitate al firmei. 1. Care este ... (vezi toată discuția)