avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plimbare caine parc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plimbare caine parc

Buna ziua,
Exista undeva specificat in lege un articol prin care mi se interzice plimbarea cu animalul de companie in parc public? In jurul blocului unde locuiesc se afla un parc dotat cu spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Din pacate nu pot iesi la plimbare cu animalul nici macar in jurul blocului intrucat exista un panou cu interdictii printre care si cea de a intra cu animalul de companie. Nu intentionez sa intru in zona de joaca a copiilor si niciodata cu animalul fara lesa. Am facut sesizare si petitie la primaria orasului in vederea amenajarii unui spatiu special de joaca pentru catei dar fara rezultat.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2022
voluntar, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 27 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca exista panou, inseamna ca s-a interzis la nivel de primarie.
Panoul este instalat in zona de joaca pentru copii nu la intrarea in parc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In general astfel de situatii se reglementeaza.prin hotarari de consiliu local.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
In urma petitiei in nume personal nu am primit niciun raspuns din partea primariei. Voi initia o noua petitie cu semnaturi ale mai multor posesori de animale din zona,
O zi minunata va doresc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind vorba despre domeniul public,fiecare autoritatea publica locala decide prin HCLM utilizarea ,conditiile,inclusiv restrictiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plimbatul câinilor Alexandra Bondar Alexandra Bondar Ce spune legea despre plimbatul câinilor mici cu lesă (+curățarea nevoilor acestuia ) pe spațiile verzi din jurul blocului , care aparțin primăriei ? ... (vezi toată discuția)
Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi ADNgraphic ADNgraphic Buna ziua, Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi? Puteti sa imi dati doar un link ... (vezi toată discuția)
Animal de companie, amenda hcl Alinutza1982 Alinutza1982 Buna ziua, Primaria ma poate amenda pentru ca scot cainele la scara blocului? Nu ne permite sa mai lăsăm animalele in iarba si doreste a strângem dupa ele. ... (vezi toată discuția)