avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!Ma aflu în CIC.Daca ,prin sindicat,s-au ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!Ma aflu în CIC.Daca ,prin sindicat,s-au câștigat ...

Bună ziua!Ma aflu în CIC.Daca ,prin sindicat,s-au câștigat 2 procese-gradatie de merit și dirigenție,exista sentințe care trebuie puse în aplicare,pot beneficia de creștere sentințe?!Mi s-a eliberat o noua adeverință de venit,dar,doar pentru 5% din sentința cu gradația...pentru cea de dirigenție,școala refuza eliberarea unei adeverințe,pe motiv ca nu s-a pus in aplicare.In mai,ma întorc la munca.Este în ordine ca eu sa pierd la indemnizația de creștere copil niște bani?Dacă nu e în ordine,ce pot face?!Până la urmă,sunt niște bani care mi se cuvin și pe care nu i-am primit!!!Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:32, 28 Aprilie 2022
Da, puteti beneficia de cresterile salariale potrivit sentintei judecatoresti.

Recalcularea indemnizatiei CCC nu este posibila, potrivit legislatiei in vigoare .. probabil, doar prin instanta.
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradatie merit invatamant ContSters195932 ContSters195932 Am obtinut gradatie de merit. Am beneficiat de ea 1 an, dupa care, din septembrie 2009 am intrat in concediu pt.ingrijire copil pt.2 ani. Urmeaza sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie LupuIon LupuIon N u sunt multumit de cuantunul pensiei stabilite pentru limita de varsta , am anexat toate actele necesare calculului pensiei la dosar si daca fac contestatie ... (vezi toată discuția)
Gradatie de merit intrerupta de concediu crestere copil sarah12 sarah12 Am beneficiat de gradatie de merit din 2008 pana in septembrie 2009, cand am intrat in concediu pentru cresterea copilului.Voi reveni la scoala in septembrie ... (vezi toată discuția)