avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele meu a decedat in data 11 aprilie 2022 . A ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele meu a decedat in data 11 aprilie 2022 . A decedat la ...

Fratele meu a decedat in data 11 aprilie 2022 . A decedat la 53 de ani .A contribuit la pilonul 2 de pensi la fondul ARIPI GENERALI .In cat timp dupa deces trebuie depus dosarul pentru a beneficia mostenitorii de suma adunata ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:41, 28 Aprilie 2022
De preferat, cât mai curând posibil.
Trebuie sa dezbateti succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.tatal meu a decedat de curand si avea fond la pensie ... Poroh mirela Poroh mirela Buna ziua.tatal meu a decedat de curand si avea fond la pensie privata pilon 2.noi copiii mostenitori 3 la numar nu suntem de acord să-i cedam partea noastra ... (vezi toată discuția)
Fratele meu a decedat la vârsta de 53 ani și nu era căsătorit ... PANAITMIHAELA PANAITMIHAELA Fratele meu a decedat la vârsta de 53 ani și nu era căsătorit și era contributor la Pilonul 2 de Pensii. Cum și cine poate ridica fondul acumulat având ... (vezi toată discuția)
Buna seara! - deces înainte de pensie, drepturile moștenitorilor Anna84 Anna84 Buna seara! Mama a decadat de curand si nu a apucat sa ajunga la pensie. Ma intrebam daca este posibil ca unu din noi( suntem 3) sa beneficieze de fondul de ... (vezi toată discuția)