avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.tatal meu a decedat de curand si avea fond ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.tatal meu a decedat de curand si avea fond la pensie ...

Buna ziua.tatal meu a decedat de curand si avea fond la pensie privata pilon 2.noi copiii mostenitori 3 la numar nu suntem de acord să-i cedam partea noastra pt a fi ea unic mostenitor pt ca mai apoi sa dea ea doar unui singur copil.si nici nu suntem de acord intelese una cu alta care parte sa i se cuvina fiecaruia ca sa putem face succesiunea.Noi vrem si suntem de acord doar sa poata beneficia mama de banii de la pensie privata fara a fi necesara succesiunea si impartirea bunurilor intre noi.cum putem proceda???!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:48, 22 Martie 2021
Cine este "ea"?
mama.
puteti sa dezbateti succesiunea, fiecare va obtine un certificat de mostenitor. cand veti stii ce bunuri vrea fiecare, faceti atunci partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata pilon 2 informații Jupanterul Jupanterul Buna seara, cine ma poate ajuta și pe mine va rog frumos, tata a decedat luna aceasta , are pensia privata la Nn , și ca moștenitori as fi eu mama și sora ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatal meu a decedat si are 2 apartamente , 1 provenit ... Nicuionn Nicuionn Buna ziua! Tatal meu a decedat si are 2 apartamente , 1 provenit din mostenirea de la mama lui si unul luat in timpul casatoriei cu mama + un autoturism.Mai am ... (vezi toată discuția)
Succesiune vivorica vivorica Buna ziua, tatal meu a murit de curand. Mama a divortat de tata dar partajul nu a fost facut. Acum mama ne-a dat in judecata pe mine si fratele meu cerand ... (vezi toată discuția)