avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Metodologie creșe 2022
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Metodologie creșe 2022

Buna ziua! Sunt asistent medical la una dintre creșele care vor fi preluate de către Ministerul Învățământului. Legislația are multe lacune și probabil ca pana nu vom face sesizări nici nu se va completa. Cât privește articolul de fata, nu este specificat când au voie părinții sa vina in interiorul creșei, cum, care sunt condițiile, cati părinți au voie intr-o zi (pentru ca ne putem trezi ca la cinema), deși părinții nu au voie sa intre in unitate sa își îmbrace și sa-și dezbrace copilul la primirea și predarea copilului. Sunt multe probleme nerezolvate! Cine ne poate ajuta sa lămurim anumite lucruri?
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
Schiopu Geliiona, Evaluator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:30, 29 Aprilie 2022
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_612...
Sunt necesare prevederi suplimentare din partea Ministerului invatamantului, posibil a fi cuprinse intr-un ordin de ministru. Nu strica daca veti sesiza Inspectoratul scolar judetean cu nelamuririle pe care le aveti, in scris, sub semnatura directorului scolii/ gradinitei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasa zero pregatitoare este obligatorie? Monica_1983 Monica_1983 Buna seara.Este obligatorie clasa pregatitoare?Se poate face si la gradinita?Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Cine raspunde pentru un accident petrecut in sala de cursuri, in timpul recreatiei? radlili radlili Exista vreo lege/hotarare/ordin, din care sa rezulte cine se face raspunzator in cazul unui accident petrecut in clasa unei scoli, in timpul pauzei? Mai ... (vezi toată discuția)
Impunere achizitionare uniforma scolara? misscadu misscadu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca exista vreun act normativ care sa ma oblige pe mine ca parinte sa accept achizitionarea uniformei scolare de la un ... (vezi toată discuția)