avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In data de 8.01 2022 am avut un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In data de 8.01 2022 am avut un accident,,ieri am ...

Buna ziua!
In data de 8.01 2022 am avut un accident,,ieri am primit un plic in care se clasează dosarul:,,clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa prev.de art.196 alin 2 și alin 3 din Codul penal întrucât fapta nu este prevăzută de legea penală. Întrebarea mea este ce urmări sunt? Este posibil să-mi fie suspendat permisul de conducere?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:08, 3 Mai 2022
Nu am găsit art.103/1/d
Am găsit doar litera a și b. Daca mă puteți ajuta sa-trimiteti să-l vad
Dvs. vorbiti serios ?
Vi l-am pus deja de la primul raspuns dat pe acest subiect !
Aveti si toate link-urile de la surse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am peeimisul suspendat 180 sunt obligata sa dau tesul ... Mirelaflorentina Mirelaflorentina Buna ziua am peeimisul suspendat 180 sunt obligata sa dau tesul de redobandire?multumesc (vezi toată discuția)
Bună seară, pe data de 23.12.2023 am avut un accident cu victimă ... Stanescu78 Stanescu78 Bună seară, pe data de 23.12.2023 am avut un accident cu victimă + parasirea locului accidentului din cauza că barbacsul persoane vătămate era violent ... (vezi toată discuția)
Bună seara,acum un an am fost implicat într-un accident rutier ... Manole22 Manole22 Bună seara,acum un an am fost implicat într-un accident rutier din care am lovit din spate alt autoturism fără a încălca vreo regulă rutiera.A fost o ... (vezi toată discuția)