avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie dintr-un ONG
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie dintr-un ONG

Buna ziua,

Detin functia de vicepresedinte in cadrul unei ONG.

1. Demisia mea trebuie insotzita de un preaviz?
2. Demisia mea trebuie acceptata de presedinte sau consiliul director?

Mentionez ca in Statut sau in Regulamentul de ordine interioara nu exista nicio stipulare referitoare la procedura care trebuie indeplinita in cazul demisiei unui membru.
Cel mai recent răspuns: Bogdann1o1 , utilizator 09:36, 7 Septembrie 2006
ESTE FUNDATIE SAU ASOCIATIE ?

Daca este asociatie, demisie simpla, daca este fundatie, la fel daca nu este altfel stipulat in statut.
~ Conținut șters la cerere ~
Este asociatie. Detin functia de vicepresedinte, fac parte din consiliul director, sunt membru activ. Am devenit membru in urma depunerii unei cereri de adeziune acceptata de presedinte in care am fost de acord sa respect prevederile statutului (aceasta fiind procedura descrisa in statut, nu am semnat niciun alt act). Repet, nu exista nicio stipulare in statut referitoare la demisia/retragerea unui membru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la calitate de vice-presedinte ong razbelu razbelu Fac parte dintr-o asociatie non-profit ca si vice-presedinte. Aceasta asociatie contine doar 3 membri : presedinte, eu si un alt membru ( minimul necesar ce ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la calitatea de membru asociatie non profit ramonamarcu ramonamarcu Buna ziua! Sunt presedintele unei asociatii non-profit si as vrea sa stiu cum as putea sa renunt cu totul la a face parte din componenta asociatiei. (vezi toată discuția)
Revocarea din consiliu director a unui vicepresedinte Agapie M Agapie M Buna ziua . suntem 5 membri fondatori in asociatie .Avem doua persoane care detin functia de Vicepresedinte .Una dintre ele nu are nici un aport in afara ... (vezi toată discuția)