avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare de nume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare de nume

Ma iertati, revin
Dupa divort am pastrat numele lui de familie ca sa nu mai am probleme cu actele.
Vazand toate necazurile pe care mi le creeaza doresc sa revin la numele meu de fata. Cum procedez si cu aceasta problema?? Va multumesc
Cu stima
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 17:49, 15 Ianuarie 2010
Buna ziua !
Puteti solicita , aprobarea schimbarii pe cale administrativa a numelui de familie sau a prenumelui, în baza O. G. nr. 41 din 30.01.2003. Cererea o faceti la primaria de domiciliu.
Cu stima !
din pacate nu mai puteti reveni la numele avut anterior casatoriei.

av Zaharia Fl

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte schimbare nume florin_feraru florin_feraru Buna seara!Va rog sa-mi spuneti si mie ce acte ii trebuiesc pentru a schimba numele copilului.M-am casatorit de curand .Sotia mea are un copil dintr-o ... (vezi toată discuția)
Copilul meu vrea sa isi schimbe numele. anemarry anemarry Am divortat , baiatul nostru are 20 de ani .si ar vrea sa treaca pe numele meu de fata .As vrea sa stiu daca se poate ,ce ar trebui sa faca si daca mai are ... (vezi toată discuția)
Parintii mei au divortat, pot lua si eu numele mamei? dede23 dede23 parintii mei au divortat, iar mama si-a reluat numele dinaintea casatoriei, vreau sa stiu daca si eu pot lua numele ei. unde trebuie sa merg pentru a-mi ... (vezi toată discuția)