avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salutare as vrea sa precizez ca Tatal meu a lucrat la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salutare as vrea sa precizez ca Tatal meu a lucrat la IMGB 1970-1980 ...

Salutare as vrea sa precizez ca Tatal meu a lucrat la IMGB 1970-1980
Undeva prin 1971 avand un accident grav de munca ntrand la pensie de handicap 5 ani de zile si reangajanduse ulterior cu efort redus de munca .acumuland 10 ani plus 6 ani de munca la Saro Danbovita (16 ani acumulati)
Problema este ca arhiva casei de pensi Targoviste spun ca a fost inundata si nu mai gasesc nici una din cele 5 decizi de pensionare
Tatal meu detinand 3 dintre ele una fiind recuperata din arhiva IMGB (Best archive din ilfov) si plus ca ani sunt trecuti in cartea de munca dar insusi directorul casei de pensi targoviste mi-a spus ca imi trebuiesc deciziile lipsa daca nu sa cumpar restul de ani care lipseste pentru a iesi la pensie spunand ca poate intre ani acestia (ca si scuza ) poate ar fi fost o intrerupere si nu poate acorda pensia Tatalui meu
Chiar nu exista o arhiva unde sa dovedeasca ca Tatal meu a luat pensie 5 ani (1971-1976) sau se mai pot gasi cupoanele de pensi ?
Stiu ca se poate da in judecata dar din cate am inteles majoritatea au pierdut procesul asa ca incerc sa gasesc o solutie stabila multumes anticipat!
Ori ce sfat este bine venit va multumesc frumos!!!

Alte discuții în legătură

Obtinere grupa munca zbrancav@yahoo.com zbrancav@yahoo.com adresa IMGB DOSAN GRUP de unde as putea obtine vechimea cu privire la grupa de munca. va multumesc. (vezi toată discuția)
Imgb grupe dosar pensie Ioan55 Ioan55 Buna ziua, Am incercat sa obtin adeverinta pentru dosarul de pensie de la IMGB unde am lucrat intre 1971-1975. Mi s-a spus ca nu se poate intocmi o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Caut archiva santier de constructii brasov Josef 1505 Josef 1505 Am lucrat din 1977 pina 1978 pe santier la Copsa Mica, apartinind de trustul constructii brasov, nu gasesc archiva, imi lipsesc acesti 2 ani la pensie (vezi toată discuția)