avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua,sunt o persoana cu dezabilitati ,si am fost ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua,sunt o persoana cu dezabilitati ,si am fost la stomatologie ...

Buna ziua,sunt o persoana cu dezabilitati ,si am fost la stomatologie sa-mi puna dantura ,si nu a facuto bine ,mi-a luat amprenta si cred ca nu a luato bine ,sau problema o fi ca dupa ce mi-a luat amprenta,,sa mai lucrat la dantura ,a mai subtiat dinti am dat acont 1900 lei cum sa procedez sa-mi recuperez bani,sa merg sa o fac in alta parte,va multumesc ,cu respect Nicu

Alte discuții în legătură

Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez în cazul unei lucrari dentare de care nu sunt ... Fely Cya Fely Cya Cum sa procedez în cazul unei lucrari dentare de care nu sunt mulțumită pt ca i mi întra mâncare. lichide și pe dedesubt și pe deasupra. ma strânge ... (vezi toată discuția)
Dosar penal agresiune intre taximetristi buna seara! ma numesc ... Lucky GLM Lucky GLM Dosar Penal Agresiune intre taximetristi Buna seara! ma numesc Lucian, Lucrez ca Taximetrist. Am avut o agresiune cu un coleg taximetrist de la alta firma de ... (vezi toată discuția)