Cum sa procedez în cazul unei lucrari dentare de care nu sunt mulțumită pt ca i mi întra mâncare. lichide și pe dedesubt și pe deasupra. ma strânge efectiv probabil scheletul metalic a fost prea strâns și turnând și portelanul strânge mai tare ma dor dinții pe dedesup ma doare capul fac tensiune f mare și în plus d na doctor stomatolog nu mi a dat chitanță pe 92 milioane lucrarea de sus plătiți pe 17 noiembrie invocând ca a depășit plafonul pe noiembrie. Acum în decembrie când i am cerut iar chitanță vroia sa mi dea doar pe 50 milioane zicând ceva de casa de sănătate i a dat doar 20 mi-l. Dar ce treaba am eu cu casa de sănătate diferența io da ei nu mie.Problema e ca azi am fost sa fac proba la scheletul metalic pt partea de jos și nu întra deloc. Iar mi a luat amprenta. Nu mai zic ca n are nici o treaba cu scosul nervilor la dinții buni. La un dinte de jos mi a ieșit cu acele alea prin gingie de am fost umflata și inflamata 5 zile și nu puteam manca nimic și m a trimis la alta colega de a iei sa mi repare ce a stricat și mai vroia și bani... Doamne în ce lume trăim? Pe mana cui am nimerit o fi stomatolog ca zicea ca 30 de ani a fost tehnician dentar și de toți are 50.Va rog cum sa procedez? Ajutați ma cumva