avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Pe ce criterii se raspunde sau nu la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Pe ce criterii se raspunde sau nu la intrebari ? Personal ...

Buna ziua,
Pe ce criterii se raspunde sau nu la intrebari ?
Personal astept raspunsuri la intrebarile mele chiar si de luni de zile .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 1 Mai 2022
Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră și, cu atât mai mult, nu vă putem garanta un răspuns complet, corect și de actualitate. Trebuie sa discerneţi singur în ce măsură răspunsurile primite vă pot ajuta în cazul supus dezbaterii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
"Trebuie sa discern singura ", in cazul in care primesc raspunsuri, in cazul meu, care astept de luni de zile chiar raspuns la intrebarile mele , am 2 optiuni : sa renunt definitiv la forum,sau sa astept luni de zile pentru un raspuns care oricum nu imi va mai fi de folos .
Multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră și, cu atât mai mult, nu vă putem garanta un răspuns complet, corect și de actualitate. Trebuie sa discerneţi singur în ce măsură răspunsurile primite vă pot ajuta în cazul supus dezbaterii.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista si posibilitatea ca niciun consultant sau utilizator pe forum sa nu cunoasca raspuns la discutia deschisa de dvs.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În 8 aprilie ați postat ultima data....deci nu vb de luni de zile
Buna seara,
Ma refeream la intrebarea din septembrie 2021

Cornel Vasile a scris:

În 8 aprilie ați postat ultima data....deci nu vb de luni de zile

Alte discuții în legătură

Se pare ca nu se raspunde pe aici! dolly_c dolly_c Am un mesaj, o intrebare de pe data de 14 august, NIMENI NU IMI RASPUNDE! Eu mai speram, dar ... (vezi toată discuția)
O mare problema pe forum... Iulian81 Iulian81 Da... exista o mare problema pe forumul acesta... am deschis o suta de topicuri si aproape nimeni nu vrea sau nu stie sa raspunda.... :(( (vezi toată discuția)
Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)