avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Pe ce criterii se raspunde sau nu la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Pe ce criterii se raspunde sau nu la intrebari ? Personal ...

Buna ziua,
Pe ce criterii se raspunde sau nu la intrebari ?
Personal astept raspunsuri la intrebarile mele chiar si de luni de zile .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 1 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevărat, niciun utilizator nu a emis vreo părere despre problema dvs... poate ca și faptul ca și ați postat-o în topicul de Drept penal.
Ultima modificare: Duminică, 1 Mai 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns si intelegere.
Postarea mea a intrat in automat in drept penal, sau litigii de munca dupa caz.

Cornel Vasile a scris:

Intr-adevărat, niciun utilizator nu a emis vreo părere despre problema dvs... poate ca și faptul ca și ați postat-o în topicul de Drept penal.

1.Nu mai citati raspunsurile ... apasati diect RASPUNDE.

2. Daca ati fi selectat forumul Dreptul MUncii sau cel de Procedura civila ... poate exista posibilitatea sa fi primit raspunsuri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pare ca nu se raspunde pe aici! dolly_c dolly_c Am un mesaj, o intrebare de pe data de 14 august, NIMENI NU IMI RASPUNDE! Eu mai speram, dar ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a raspuns la intrebare ContSters301306 ContSters301306 Am intrebat in forum date legate de cazul meu si mi sa raspuns : apeleaza la un avocat: nu este raspunsul pe care eu al asteptam, daca tot exista forumul asta, ... (vezi toată discuția)
O mare problema pe forum... Iulian81 Iulian81 Da... exista o mare problema pe forumul acesta... am deschis o suta de topicuri si aproape nimeni nu vrea sau nu stie sa raspunda.... :(( (vezi toată discuția)